F.A.Q.

Vragen staat vrij. Vaak is het zo dat men dezelfde vragen heeft over een zelfde onderwerp. Daarom hier het lijstje met de zogenaamde Frequently Asked Questions (F.A.Q.). Staat je vraag er niet bij?- Stel hem dan rechtstreeks svp.

Wij hebben “ons liedje”, kun je dat ook uitvoeren?

Dat is natuurlijk het allermooist en uiteraard bespreekbaar. Linda zal haar uiterste best doen om de ceremonie muzikaal zo speciaal en persoonlijk mogelijk te laten zijn.

Wat moeten wij zelf regelen als we boeken?

Wij nemen al jullie organisatorische zaken uit handen met betrekking tot de muziek tijdens de ceremonie en/of ander moment. Jullie hoeven alleen contact op te nemen.

Wat als je plotseling ziek bent?

The show must go on, Linda is zelden tot nooit ziek. Indien dat wel het geval is, dan speelt ze nog. In het uiterste geval staat er vervanging klaar van topkwaliteit. Dit is mogelijk door haar uitgebreide netwerk in muzikantenland.

Past een optreden binnen ons budget?

Dat is een goede vraag. Geen enkel budget is hetzelfde, maar ook de situaties lopen uiteen. Als houvast hanteren we een vanaf prijs van EUR 495,00 inclusief reiskosten binnen Nederland.

Hoeveel songs speel je tijdens de ceremonie?

Afhankelijk van welke ruimte jullie ceremonie biedt voor muziek kunnen we samen kijken naar wat goed past. Over het algemeen zijn er twee momenten waarbij muziek wordt gespeeld. ‘Het weggeven van de bruid’ en het ‘Verlaten van de zaal’. Wij bieden ook graag tijdens het zetten van de handtekeningen een instrumentaal intermezzo aan.