Het trouwfeest van Ben en Renate

Sinds we hebben besloten om Weddingsong aktief in te zetten en te promoten daalde het besef steeds verder in dat we weleens heel betrokken zouden kunnen gaan raken met de mensen waarvoor de live ceremoniemuziek bestemd is.

Het bruidspaar -nu echtpaar- Ben en Renate is een stel waar je graag alles voor doet. Hun dag was schitterend en zal nog fijne herinneringen terugbrengen.

Onze eerste ontmoeting was tijdens het Wishes and Weddings Event in Slot Zeist. Al tijdens een korte informatieronde bleek hun interesse voor ‘singer-songwriter’ muziek. Ze kregen meteen een prettig gevoel bij het live akoestische optreden wat werd verzorgd tijdens de ceremonie-showcase op het event. In het telefoongesprek wat daarna volgde spraken ze uit dat ze Linda Kreuzen, naast de ceremonie, met band of als combo ook heel erg geschikt zouden vinden voor hun feestavond. Een leuk verzoek om wat mee te doen.

We zijn uitgekomen op de combinatie ‘Linda Kreuzen en Richard Beukelaar’. Linda en Richard treden naast solowerk veel samen op. Zodoende was het niet te moeilijk om ze voor een kijkavond uit te nodigen. Samen met een van de getuigen hebben ze genoten van een avondje Brielle. Wel was het nog even spannend of het Richard ging lukken om op de trouwdatum beschikbaar te zijn omdat hij op dat moment deelnam aan het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’. Gelukkig bleek dat later geen zorg te zijn want hij was er gewoon bij. Het werd een trouwfeest Over de keuze van de songs van hun speciale dag hebben we via Youtube wat voorstellen gedeeld.

Over de invulling van de dag waren ze zeer uitgesproken en hebben veel zelf gedaan en geregeld. Voor coördinatie van de trouwdag en ondersteuning bij de voorbereidingen hebben ze er verstandig aan gedaan om een professionele ceremoniemeester in te huren. Niemand minder dan Jenny de Groot van Infinity Weddings heeft deze taak met verve vervuld.

Alsof het zo moest zijn konden we, na een oer-Hollands natte week, genieten van een zonnige dag aan het strand van Noordwijk. Voetjes in het zand en liefde in de lucht. Tijdens het omdoen van de ringen gold voor het bruidspaar zelfs de voetjes in de branding!!!

Linda Kreuzen zong tijdens de ceremonie:

‘Stand By Me’ – Ben E King (Linda Kreuzen Acoustic Version)
‘When A Man Loves A Woman’ – Percy Sledge (Linda Kreuzen Acoustic Version)
‘Love Me Tender’ – Elvis (Linda Kreuzen Acoustic Version)

Iedereen bedankt voor de onvergetelijke dag… En voor Ben en Renate; Oneindig veel geluk toegewenst in een heel lange toekomst samen!

De serie zwart-witfoto’s is gemaakt door onze eigen Richard Beukelaar

SO3A1008

SO3A1022

SO3A1033

SO3A1021

SO3A1233

SO3A1244

Ben en Renate

SO3A1131

SO3A1049

SO3A1352

SO3A1367

SO3A1092

SO3A1347

SO3A1062

SO3A1477

SO3A1488

SO3A1446

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie