Linda Kreuzen’s persoonlijke update

Linda Kreuzen en Weddingsong.nl

Sinds de start van weddingsong.nl groeit mijn enthousiasme voor deze vorm van akoestisch optreden onophoudelijk. Behalve singer-songwriter voor openbare evenementen ‘ineens’ beschikbaar als ceremoniezangeres in de trouwbranche. Geweldig om in het proces betrokken te worden dat enorm intense herinneringen creëert voor de toekomst. Voor het bruidspaar in het bijzonder, maar ook voor de aanwezige gasten. De reacties zijn om verlegen van te worden…

Dit betreft vrijwel altijd een besloten gebeurtenis. Momenteel ben ik bezig met de showcase voor de bruidsparen van 2015 op het Wishes and Weddings Event bij Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther op zondag 16 november en bij Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest op zondag 30 november.

Dat voor wat betreft bruidsaangelegenheden. Mijn passie reikt verder. Dat is niet onbekend. Zodoende vind ik het leuk om wat meer te laten weten van de zangeres en schrijfster Linda Kreuzen buiten de trouwceremonies.

Buitenlandse Tour

Onlangs deed ik een tour door Duitsland, waarvan een aantal optredens samen met Richard Beukelaar. De reis voer langs Bremen, Berlijn, Homburg en Solingen. Het Duitse publiek was heerlijk om voor te spelen. Een dankbare en enthousiaste groep mensen heb ik mogen ontmoeten. Leuk om te vermelden dat ik op 10 oktober opnieuw ben geboekt in Großkarlbach, Duitsland.

Na de tour heb ik even wat tijd voor mijzelf ingepland. Wat heet, ik ben een kleine week in Oostenrijk geweest om te schrijven aan nieuwe songs.

17 oktober van dit jaar staat er een optreden in Singapore op de agenda. Voor mij een nieuwe ervaring om op aanvraag zo ver van huis mijn eigen muziek te mogen laten horen. Ik heb er ontzettend veel zin in en zal via mijn social media kanalen hierover berichten.

Wil je komen kijken naar een van de optredens, dan ben je van harte welkom. Al lijkt dat voor het optreden in Singapore logistiek wat lastig om te realiseren. Maar misschien zeg ik nu iets wat helemaal niet van toepassing is.

Het Songbird Festival op 22 november in Rotterdam is een aanrader. Die dag betreedt ook Racoon het podium. Tijdens de ceremonie van Michael en Joline vertolkte ik mijn eigen versie van hun dijk van een hit ‘Love You More’.

Voor meer agenda kijk je op de officiële lindakreuzen.com

Groetjes Linda x

Tour Duitsland podium

10484155_662101903858482_7377863484463818257_n

Berlin 2014-7

Berlin 2014-8

By Hans Martin Fleischer3

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie