Over Weddingsong

Jullie hebben je voorgenomen om te gaan trouwen!

Gefeliciteerd!!! Nu begint het fantaseren over de toevoegingen aan wat een van de belangrijkste dagen van jullie leven zal gaan worden. Voor wat betreft de muzikale omlijsting van de ceremonie ben je hier aan het goede adres. Hopelijk hechten jullie waarde aan muziek en mogen we onze ideeën met jullie delen. Live muziek. Akoestisch gebracht door een ceremoniezangeres, die voornamelijk werkzaam is als singer-songwriter is misschien iets waar je niet gelijk aan had gedacht.

Singer-Songwriter Linda Kreuzen

Linda Kreuzen van Weddingsong brengt de sfeer op jullie plechtigheid naar een onvergetelijk niveau. Samen met haar gitaar en bijzondere stemgeluid. Het ervaren van klank is een van onze meest sterke emotionele waarnemingen. Een lied brengt ons direct terug naar een periode of een gebeurtenis. Jullie eigen weddingsongs vertolkt door een ‘eigen’ artiest verbindt op een bijzondere manier jullie moment, jullie gasten en de gemeenschappelijke herinnering.

In de tijd waarin onze omgeving volledig gedigitaliseerd wordt is een optreden van deze unieke artiest een verademing en sluit deze perfect aan bij jullie intieme setting.

Samenwerking

Weddingsong kwam tot stand doordat twee mensen afkomstig uit de muziekwereld werden gevraagd door een trouwbeursorganisatie. Er zijn niet heel veel singer-songwriters of artiesten die zichzelf instrumentaal begeleiden. Meestal zie je een instrumentale solist aangeboden worden of een duo waarbij de een zingt en de ander een instrument bespeelt. Uit ervaring weten we dat dat heel mooi kan zijn. Maar lang niet elke gelegenheid leent zich logistiek voor een setting met meerdere artiesten en/of versterking. Denk eens aan een piano die niet overal beschikbaar is of een kleine ceremoniezaal waar maar 20 mensen aanwezig zijn. Linda met haar gitaar zijn dan een ideale match zonder dat je wat hoeft te verbouwen.

Dyan van BOOKER T MANAGEMENT heeft jarenlang ervaring als artiestenmanager en programmeur. Zodoende heeft hij veel mogen zien en begeleiden.

Toen de vraag naar een speciale artiest voor trouwceremonies voorbij kwam was de zoektocht dan ook niet erg lang. Samen hebben we veel plezier met het meedenken bij het proces van het bruidspaar naar de ceremonie en heel soms de feestavond toe.