Partners

Je kan onmogelijk zonder partners. De combinatie van ieders talent en vaardigheden zorgt ervoor dat opdrachtgever en aannemer succesvol bij elkaar komen. Zo gaat dat ook bij ons. Erg blij zijn we met een lijst aan vertrouwde partners. Hieronder tref je een aantal van de meest waardevolle bedrijven aan bij wie je terecht kan voor inspiratie.

Heb je zelf een bedrijf wat actief is in de trouwbranche?- Neem dan contact met ons op om te zien hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

Wishes-and-weddings

WISHES AND WEDDINGS

Jullie bruiloft, een droombruiloft! Dat is onze missie.

Wij geloven dat met de juiste voorbereiding en een beetje hulp elke bruiloft een droombruiloft kan worden. Het gaat erom dat je de juiste tips en adviezen krijgt en veel inspiratie op doet. Door een goede voorbereiding weet je welke bedrijven het beste bij jullie passen en weet je wat jullie wel en niet willen. Maar hoe kom je daar dan achter?

Website: www.wishesandweddings.nl

evysproposal_logo

EVY’S PROPOSAL

Mijn doel: jullie mooiste dag – goed gepland en uniek ingevuld – onvergetelijk te maken. Een origineel aanzoek vooraf? Graag doe ik een voorstel voor de gehele belevenis: Van aanzoek tot het uitzwaaien van de gasten op jullie Dag! (Eefje IJsselstein, Weddingplanner bekend van het RTL programma ‘Ja Wij Willen’)

Website: www.e-vy.com

logo_trouw_ik_jou

TROUW IK JOU

Als Freelance BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) kan ik overal in Nederland huwelijken sluiten. Ik mag een belangrijke rol spelen in het leven van twee mensen die elkaar (opnieuw) het ja-woord geven, of dat nu een huwelijk of een partnerschapsrelatie betreft. Ik zorg dat het een ceremonie wordt om nooit te vergeten! (Bianca Noomen, mede-eigenaresse van ‘Trouw Ik Jou’)

Website: www.trouwikjou.nl

infinity_logo

INFINITY WEDDINGS

We hebben weddingplanner/ceremoniemeester Jenny de Groot leren kennen als een heerlijke en punctuele vrouw. Wanneer jullie zorgeloos willen genieten van jullie huwelijksdag en van alle voorbereidingen, zonder familieleden of vrienden te belasten, maak dan gebruik van een professionele weddingplanner met kennis en ervaring.

Infinity Weddings luistert graag naar jullie wensen en kan voor elk budget een droomhuwelijk creëren.

Website: www.infinityweddings.nl

onzebruiloftsite-logo

ONZE BRUILOFTSITE

Het idee van een bruiloftsite is even oud als het internet. Bij onzebruiloftsite biedt men al sinds 2004 helemaal gratis jullie eigen bruiloftsite aan. Met handige opties zoals een gastenboek, fotoboek en RSVP (gastenlijst op je bruiloftsite). Dit alles is makkelijk te onderhouden met het webbeheer systeem.

Website: www.onzebruiloftsite.nl