De ceremonie van Michael en Joline

Vandaag was een schitterende dag. Een dag die als som van de elementen, maar ook zeker in alle facetten afzonderlijk, als onvergetelijk de boeken in gaat. Bruidspaar Michael en Joline hebben laten zien hoe een stel vanuit verschillende achtergronden op integere wijze een volmaakte samensmelting laat plaatsvinden. Het toneel voor de voltrekking was de zeer gewilde lokatie Hoeve Sparrendam, te Hoevelaken.

De persoonlijke benadering van BABS Ilse de Zwart, verbonden aan de gemeente Nijkerk, creëerde een ontspannen sfeer waar iedereen zichzelf in herkende. Een creatieve voordracht van kenmerkende eigenschappen van beide families resulteerde dan ook in goedlachse taferelen.

Toegewijd Dominee Pedro Kuit van Huwelijksinzegening.nl boeide met zijn open houding naar mens en geloof alle aanwezigen. Zoals Michael en Joline uiteindelijk hun zelfgeschreven geloftes naar elkaar uitspraken was ongekend speciaal.

Een ceremonie als geen ander.

Linda Kreuzen vertolkte op verzoek van Michael en Joline o.a.:

What a Wonderful World – Louis Armstrong (Linda Kreuzen Acoustic Version)
‘Love You More’ – Racoon (Linda Kreuzen Acoustic Version)
‘I Choose You’ – Sara Bareilles (Linda Kreuzen Acoustic Version)

Als afsluiting van deze dag nogmaals bedankt voor het achterlaten en het deelgenoot maken van een nieuwe bijzondere herinnering…

Michael_Joline

Tags: , , , , , , , , , ,

De ceremonie van Michael en Joline

One Response

 1. Lieve Linda,

  We hebben enorm genoten van je prachtige muziek. We vonden het heel speciaal en heeft ons en onze gasten geraakt.
  Heel erg bedankt!!!!

  Liefs

  Michael & Joline

  Michael & Joline 25 mei, 2014 at 10:53 #

Geef een reactie