Live optredens Linda Kreuzen

Je zou je kunnen afvragen wat ik zoal doe als ik niet aan het schrijven ben of bezig met het bedenken hoe ik een bruiloft nog beter kan bedienen. Dat is nog een branche op zich merk ik. In de basis ben ik natuurlijk artiest. Dat ik in mijn hoedanigheid verschillende doelgroepen kan verzorgen is mooi meegenomen.

Vanuit de vraag ben ik met veel enthousiasme in de trouwbranche gedoken. De intimiteit en het unieke karakter van een huwelijksplechtigheid iets is wat mij eindeloos boeit. Hieraan zal ik nog wel een paar keer een blogje gaan wijden!

Maar wat ik eigenlijk wilde delen is mijn openbare agenda. Het is uiteraard niet gepast wanneer ik mensen zou uitnodigen om naar mijn Weddingsong.nl optredens te komen kijken. Daarvoor hebben we podia zoals onderstaande lijst weergeeft.

Leuk als je eens zou willen komen kijken. Laat je me vooral even weten of je komt?

16 februari 2014 Sterren Op het Station (solo), Sterren op het Station Soestdijk, Soestdijk
20 februari 2014 Live op Jan’s Dienblad (solo), Oude Jan, Delft
22 februari 2014 Linda Kreuzen & Band Rotterdam, LCC Castagnet, Rotterdam
27 februari 2014 Eendrachtfestival (solo), Sijf, Rotterdam
28 februari 2014 Nieuwe Baksels, Studio Bakkerij, Rotterdam
5 maart 2014 S4 Sessions, Supermarkt, Den Haag

Meer details en vorige optredens via deze link

Foto’s door Wouter Vellekoop en Gregory Joha

Linda_Kreuzen_Eendrachtfestival_02

Linda_Kreuzen_Eendrachtfestival_01

Linda_Kreuzen_S4Sessions_01

Linda_Kreuzen_S4Sessions_02

Tags: , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie