Maak kans op EUR 10.000,00 voor jullie bruiloft!

Marco_Mascha

Onze zeer gewaardeerde partner Wishes & Weddings geeft elk jaar de hoofdprijs van EUR 10.000,00 weg aan een bruidspaar dat deelneemt aan hun event.

Dat lijkt heel wat en dat is het ook! Niet alleen voor de winnaars als je bedenkt dat de uitgebreide kennis en de lijst aan partners voor elke deelnemer beschikbaar is. De persoonlijke benadering biedt een onuitputtelijke vraagbaak voor al je trouwvragen.

In het glossy magazine WeddingWish, wat digitaal en in hard copy verschijnt, worden praktische tips gedeeld en ervaringen van bruidsparen. Inspiratie volop!

Een van de prettige bijkomstigheden is dat je uiteenlopende (kostbare) trouwitems kunt WINNEN voor je bruiloft. Items die getoetst zijn op kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service.

Wij zijn heel blij met Wishes & Weddings omdat we er de gelegenheid krijgen om de weddingsongs te presenteren in een ceremoniële setting. Een beleving die op een andere manier niet zomaar tot stand komt.

Meld je aan via de website van Wishes & Weddings als je dat nog niet had gedaan. Sta jij straks op het podium een cheque ter waarde van EUR 10.000,00 in ontvangst te nemen???

Linda Kreuzen zingt tijdens Wishes and Weddings in Slot Zeist

Met dank aan videograaf Ton Gerritsen voor de sfeervolle video

No comments yet.

Geef een reactie