Over Linda Kreuzen

“Ik wil dat muziek me raakt, zo ontroert dat de tranen vloeien of dat er juist een glimlach op mijn hele lijf verschijnt. Juichen en verstillen ineen. En wat is er nou mooier dan dit zelf veroorzaken?”

Dat zijn de eerste woorden van mijn biografie. Ik ben namelijk behalve singer ook songwriter. Singer-Songwriter zogezegd. Dit brengt een andere beleving van muziek met zich mee dan wanneer je alleen een lied zingt. Voor mij is muziek gevoel, een verhaal waarvan de emotie versterkt wordt door klanken en melodie. Op het moment dat je dit kan overdragen naar een ander gaat het liedje leven en krijgt het persoonlijke waarde voor de toehoorder.

De stap naar zingen tijdens huwelijkceremonies was snel gemaakt. Dit moment brengt natuurlijk één en al gevoel met zich mee, een verhaal van liefde wat bekroond wordt met een huwelijk. Mijn missie is geslaagd als ik de emotie van het bruidspaar kan vangen, en omzetten tot een onvergetelijke ervaring.

Meer eigen werk van Linda Kreuzen is te zien via de officiele website. KLIK HIER