Winnaars Dutch Wedding Awards 2014

Dutch Wedding Awards 2014

Dat de Nederlandse trouwbranche een serieuze aangelegenheid is blijkt wel uit het feit dat sinds 2010 de stichting NTBO (Nederlandse TrouwBranche Organisatie) is opgericht als gevolg van de behoefte van ondernemers naar professionalisering. In 2012 werden de eerste Dutch Wedding Awards georganiseerd. Vandaag, 10 december 2014, vond alweer de 3e editie plaats in de uitverkochte Laurenskerk Rotterdam. In maar liefst 13 categorie├źn werd er genomineerd. Voor de genomineerde partijen een grote eer op zich. Ik zou zelf ook weleens in die lijst willen staan als ceremoniezangeres. Via Twitter zijn de thuisblijvers van alle gebeurtenissen op de hoogte gehouden gedurende de uitreikingen.

Trotse winnaars

En terwijl het feest van start gaat onder het genot van culinaire versnaperingen, gedeeld geluk, zwierende galajurken en de swingende klanken van Big Band Balance, som ik graag de winnaars voor je op:

Winnaar categorie Bruidsbloemist: DON FLORITO (ook winnaar 2013)

Winnaar categorie Bruidsmodezaak: De Bruidshoek

Winnaar categorie Bruidstaartspecialist: Sugarlips Cakes

Winnaar categorie Bruidsvisagist/hairstylist: Lonneke van Dijk, Fashion Hairstylist

Winnaar categorie Bruiloftmuziek: SKYFLY.nl

Winnaar categorie Trouwambtenaar/ceremoniespreker: Jelle Kuiper

Winnaar categorie Trouwfotograaf: Studio Damon

Winnaar categorie Trouwlocatie: Buitenplaats Amerongen

Winnaar categorie Trouwringenspecialist: Atelier NW

Winnaar categorie Trouwvervoersbedrijf: Stalhouderij Zadelhoff

Winnaar categorie Trouwvideograaf: Unicorn Wedding Cinematography (ook winnaar 2013)

Winnaar categorie Trouwwebshop: Weddingdeco.nl

Winnaar categorie Weddingplanner: Wiesje Hallewas, Wedding en Planning

Alle winnaars VAN HARTE GEFELICTEERD namens Weddingsong.nl. Jullie tillen de branche naar heel nieuw niveau en daar mogen wij met zijn allen erg trots op zijn. Bedankt voor jullie inzet en een heel mooi en romantisch nieuw seizoen toegewenst in 2015 als ‘winnaars Dutch Wedding Awards 2014’! Een jaar waarin jullie weer nieuwe bruidsparen en bedrijven gaan inspireren met jullie toewijding.

Graag geziene collega Patrick Nobbenhuis van SKYFLY.nl, winnaar in de categorie Bruiloftmuziek, heeft gezorgd voor de foto’s. Bedankt daarvoor Patrick en nogmaals gefeliciteerd met de overwinning. Jullie zijn de afgelopen edities maar liefst drie keer genomineerd geweest. Het moet een zalige ervaring zijn om het komende jaar het predicaat “Winnaar Dutch Wedding Award 2014″ te mogen voeren!!!

DWA2014_SKYFLY03

DWA2014_SKYFLY02

DWA2014_SKYFLY01

DWA2014_Trofee

Voor meer info over de organisatie ga je naar www.dutchweddingawards.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie